Wist u dat: Alleen directe verhuur, dus niet door tussenkomst derden
Vragen of meer informatie nodig? Mail of 072 515 06 29

Voorstelling op de Achterdam 31-33

De Bruggenbouwers spelen BINNENKOMEN

Kom maar binnen in mijn kamer. 
Kijk maar in in mijn hoofd.
Zie je mij? 
Kom ik bij je binnen?


27 acteurs, jongeren en volwassenen, nemen je mee op ontdekkingsreis over de Kooltuin en de Achterdam. Alle ramen en deuren gaan wagenwijd open.

De voorstelling is onderdeel van het jaarlijkse Brugtheaterfestival. Tijdens dit festival wordt er theater in de kroeg gespeeld. Tot nu toe was dit altijd op en rondom de Platte Stenenbrug. Deze keer wordt er een spannend uitstapje gemaakt naar ’t Kooltuintje en de 2 pandjes op de Achterdam, waar CLUB CEES gevestigd is.

Theatermaker Tamara Roos heeft ervoor gekozen om een voorstelling in twee delen te maken. Één deel speelt zich af in Café ’t Kooltuintje waar het publiek met koptelefoons het café op een heel andere manier zal beleven dan men kent. Het tweede deel van de voorstelling zal plaatsvinden op de Achterdam in ‘Club Cees’. Twee leegstaande pandjes aan de Achterdam zijn sinds kort een nieuwe locatie voor kunstenaars die worden uitgedaagd om de locatie te vullen met kunstzinnige infiltraties om de diversiteit in de straat te vergroten. TG de BruggenBouwers o.l.v. Tamara Roos zijn de eerste die de locatie onderzoeken en gebruiken voor een theatervoorstelling.

Verzamelen bij Cafe 't Kooltuintje (Kooltuin 11, Alkmaar) om 13:00 uur / 15:00 uur / 17:00 uur

Toegang is gratis, maar….. met wat muntgeld gaat deze voorstelling pas echt leven.


 

Meer info; brugtheaterfestival.nl


 

 


Bericht delen:
072 515 06 29