Kamerverhuur in het historisch centrum van Alkmaar


Opzoek naar het huren van een kamer?

Wij van Achterdam kamerverhuur verhuren wel 37 speciaal ingerichte en veilige kamers voor sekswerks die opzoek zijn naar een professionele werkplek in het hart van deze historische stad.

Kamer In het hart van Alkmaar

Midden in het historisch centrum van Alkmaar vind je misschien wel één van de bekendste prostitutiestraten van Nederland: de Achterdam.  Dit beroemde straatje in het hart van Alkmaar heeft een rijke geschiedenis van  (geschiedenis Achterdam Alkmaar). Waar sinds 50 jaar de raamprosititue gecentreerd is.

Veilgheid & prettige sfeer

Wij van Achterdam Kamerverhuur in Alkmaar begrijpen het belang van een veilige en prettige werkomgeving. Met een eigen bewakingsdiensten en noodknop zorgen we voor een veilige werkplek, maar respecteren wij ook uw privacy. Daarnaast zorgen wij voor professionele schoonmaakdiensten voor de hygiëne. Bij het huren van een kamer bij ons vinden wij een prettige sfeer belangrijk, zodat jij je volledig op je gemak voelt. Niet voor niets zijn onze uitgangspunten veiligheid & respect.

Professionele werkomgeving

Bij het huren van een kamer in Alkmaar hebben we een aantal vaste faciliteiten zoals: WiFi, startpakket (inclusief handdoeken & beddengoed)  en een algemene ruimte. Voor de eerste keer huren van een kamer is een inschrijving nodig en  plannen wij een intake gesprek in in ons kantoor gevestigd op dijk 5. Het kantoor is geopend maandag tot en met zondag van 09:00-01:00

+31 72 515 06 29 

+31 6 10807050

info@achterdam.nl

get a free digital marketing audit

Improve your digital marketing strategy with a free professional analysis. Leave your details below and a member of our team will get back to you within 24 hours.