Informatie

Achterdam Alkmaar, de bekendste prostitutiestraat van Nederland

De achterdam in alkmaar

Ons kantoor is gevestigd op Dijk 5, het begin van de Achterdam. Dit is op een steenworp afstand van de wereldberoemde kaasmarkt, is het grootste regionale prostitutiecentrum boven de Noordzeekanaal geconcentreerd. Tussen de Dijk met een parkeergarage voor 350 auto’s, en de Appelsteeg waar het beroemde historische Huis met de Kogel (Alkmaars beleg in 1573) staat, wordt sinds 1970 het oudste beroep ter wereld uitgeoefend.

Stuur ons gemakkelijk een bericht via whatsapp
Open maandag t/m zondag 09:00-01:00
Dijk 5, 1811 MB Alkmaar

Achterdam Kamerverhuur

Op de Achterdam worden in totaal 69 ramen verhuurd. De Achterdam is een bekende (misschien wel de bekendste) prositutiestraat in Nederland. Dit komt onder andere door het Europese pilotproject. Hieruit kwam voort dat verhuurders  en de gemeentelijke autoriteiten er alles aan doen om de veiligheid en sociale sfeer te bevorderen.  Omdat wij in samenspraak de hygiëne en veiligheid voorop stellen is er een eigen bewakingsdiensten en, onderhouds- en schoonmaakdiensten. Voorop staat dat huurders geen financieel belang hebben bij de inkomsten van de prostituees. In samenspraak met de overheid en politie wordt er alles aan gedaan om vrouwenhandel en andere ongewenste activiteiten te voorkomen. Hierdoor voeren wij een controle uit over de vereiste papieren (de eisen vind je terug onder raam verhuur).

Veiligheid & respect zijn onze uitgangspunten

Vorige slide
Volgende slide

get a free digital marketing audit

Improve your digital marketing strategy with a free professional analysis. Leave your details below and a member of our team will get back to you within 24 hours.